Eibergen heeft een echte (kastanje)opa


EIBERGEN – Onze journalist Roy Nijman komt altijd bijzondere mensen tegen tijdens zijn rondje door Berkelland. Donderdagavond trof hij op de Brink in Eibergen een kastanje-opa aan. De 72-jarige man uit Eibergen vertelt in de film waarom hij de kastanjes opraapt (zie film). Wat moet die oude man met zoveel kastanjes?

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Eibergen heeft een echte (kastanje)opa”

 1. Geweldig meer van deze filmpjes maken, kastanjeopa hoe kom je erop!!!!!!

  Komt toch niet op televsie, nee, nee wel op een site Roy ie hebt um weer mooi loaten proaten!

 2. Super, echt een mooi filmpje.
  “zoek nog maar even”….geweldig!
  Die beste man heeft alleen vergeten z’n gebit in te doen.

 3. Kep toch wel enige affiniteit met deze man want net als ik haalt ie de kastanjes uit het vuur voor anderen. (zwarver gait, tamme kastanjeliefhebber)p.s. maar alle gekheid op un stickie, kep s’ avonds hele diepzinnige gesprekken met huub(deze man) en dat gaat wel iets verder dan castanellaas op un bedje van needewiet, gelardeerd met een vleugje berkullands zoet; moa dat kump pas in 2099

 4. Als ik een boodschapje heb dan zoek ik kastanjes. Die man zit hele avonden op het bankje in het dorp dus de meeste kastanjes zijn dus voor hem. Roy trouwens leuk bedacht die naam van kastanje-opa.

 5. Gé-wél-dig om je oude dagen op deze manier te kunnen slijten!
  Voor de fans: deze man deelt iedere vrijdag avond handtekeningen uit vanuit het restaurant bij de Hema te Eibergen!

 6. n guweldig menneke die Hubert , en eerlijk hij kan geweldig proaten als je hem tegenkomt.
  en zo brengt hij dan graag zn koffietijd in de hema door.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven