Eibergen is nieuwe wijkagenten rijker

EIBERGEN – In Eibergen zijn twee nieuwe wijkagenten in dienst getreden. Rob van Meurs wordt de nieuwe wijkagent in het centrum. Hij was wijkagent in Lichtenvoorde Noord. Geert Jan Sloots wordt de nieuwe wijkagent in het buitengebied van Eibergen, Beltrum en Rekken. Hij is afkomstig van het politieteam Oost Gelre.

Berend Jager wordt de nieuwe wijkagent in Winterswijk Centrum. Hij was wijkagent in de kom Eibergen. Binnen de regio Noord- en Oost-Gelderland worden wijkagenten aangesteld voor een periode van zes jaren. Na deze periode is de afspraak dat zij gaan rouleren. In de loop van het jaar zullen meer wijkagenten veranderen van wijk.

Het district Achterhoek bestaat uit de gemeenten Bronckhorst, Montferland, Berkelland, Doetinchem, Oude IJsselstreek, Aalten, Oost Gelre en Winterswijk. Dit district is onderdeel van de politieregio Noord- en Oost-Gelderland (het gebied van Harderwijk tot Winterswijk).

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Eibergen is nieuwe wijkagenten rijker”

 1. rob ik ken hem al jaren goeie man en zeker goed in zijn vak heeft ook de coördinatie van de zwarte cros gedaan

  rob van meurs suc6

 2. Dat hele gedoe met wijkagenten is een wassen neus. Ik heb hier in het Simmelink in al die jaren nog nooit een wijkagent gezien.

 3. Leuke reacties. Het is misschien een beetje flauw om dit te schrijven, maar ik ben deze week al twee keer op het Simmelink geweest en dat na 3 dagen werken.
  Je kun niet iedereen tevreden stellen, maar ik ga mijn best doen. Geef aan wat je bezig houdt en praat er niet alleen over op verjaardagen.

 4. heej rob
  kan je die wijkagent in neede ook zo aktief krijgen
  ik heb hem namelijk nog nooit gezien in mijn buurt

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven