Expositie 45 jaar Zonnebloem geopend

NEEDE – Met het hijsen van de Zonnebloemvlag verrichtte burgemeester Bloemen de officiële opening  van de expositie ‘De Zonnebloem Neede 45 jaar’ bij de Oale Smederieje.

Woordvoerster Gerrie Abbink, die namens de jubileumcommissie de opening zaterdag begeleidde, gaf een stukje geschiedenis weer van de afdeling Neede. Op 12 juni 1965 is door mevrouw Schilderman en de heer Kolenbrander deze afdeling opgericht. In de afgelopen jaren is veel tot stand gebracht en ook veel veranderd. Het bestuur en de  vrijwilligers besteden aandacht en tijd aan het organiseren van activiteiten voor de gasten.

Dat de Zonnebloem Neede deze expositie heeft kunnen inrichten is mede te danken aan hetgeen de vele en trouwe vrijwilligers hebben ingebracht.In zijn openingswoord sprak burgemeester Hein Bloemen lovende woorden over het werk van de Zonnebloem in het algemeen en van de afdeling Neede in het bijzonder.

Hij refereerde aan de activiteiten die worden georganiseerd, zoals twee feestmiddagen, dagbustochten, vakantiereis, intratuin, pannenkoeken eten, rolstoelmiddag, winkelochtend en diverse kleine uitstapjes.

De Zonnebloem Neede hoopt dat de bezoekers van de expositie zullen genieten en gezellig bijpraten onder het genot van koffie/thee en een zonnebloemkoek, een versnapering die door onze plaatselijke bakker Stroet is ontworpen en gesponsord.

[nggallery id=1569]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Expositie 45 jaar Zonnebloem geopend”

  1. Jenny Lenderink

    Hallo dames van de Zonnebloem afdeling Neede,
    Geweldig dat jullie een expositie kunnen houden over 45 jaar Neede. Ik kan mij er wel iets bij voorstellen hoeveel tijd en werk dit heeft gekost om het te realiseren. Ik hoop voor jullie dat er ook veel belangstelling zal zijn om deze expositie te bewonderen. Wie weet komen wij elkaar daar nog wel tegen.

    Groetjes Jenny uit Eibergen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven