Flinke schade na aanrijding Stokkersweg

stokkersweg-008-borderEIBERGEN – Bij een aanrijding op de gevaarlijke kruising Stokkersweg met de Borculoseweg in Eibergen is vandaag (maandag) rond het middaguur één persoon lichtgewond geraakt. Bij het ongeval waren twee voertuigen betrokken. De bestuurders en bijrijders konden zelf het voertuig verlaten. Een voertuig kwam bij het ongeval op zijn zijkant terecht. Er is sprake van flinke schade.

De personalia van de bestuurders en de exacte toedracht zijn op dit moment nog niet bekend. Vermoedelijk is er sprake van een voorrangsfout. 
[nggallery id=1590]

Deel dit artikel:

24 gedachten over “Flinke schade na aanrijding Stokkersweg”

 1. Moeilijk is uitkijken. En nu met ons allen de kruising de schuld geven, dat is het niet, het ligt aan het rij gedrag.

 2. @gerard

  dat is een rotkruising daar….zelf ook bijna een ongeluk gehad een paar maand geleden, en heb ondertussen al 10jaar mijn rijbewijs en nog niet een krasje op de auto gekregen, maar daar bij de stokkersweg kijk ik altijd extra goed uit want een ongeluk zit in een klein hoekje.

 3. @ anoniem,

  Vast niet, maar hij heeft wel een punt, die kruising is overzichtelijk genoeg…dus kans is groot dat iemand weer eens niet uitkeek, of een inschattingsfout maakte……of hulde aan het slechte weer en dat het maandag is?

 4. Waarschijnlijk is Gerard zon kerl die bij de 60 km rijders hoort 😉 (zooo irritant die mensen)

 5. Inderdaad, het is een overzichtelijke kruising. Het is wel eens anders geweest dat wel…
  Het is gewoon een kwestie van uitkijken daar en de kruising rustig benaderen.

 6. Deze kruising staat bekend dat er in het verleden ongevallen zijn gebeurd met dodelijke afloop !! Bij de laatste renovatie hadden ze beter een rotonde van kunnen maken !! een snelheid limiet van 60 Km vind ik persoonlijk niet de oplossing voor deze kruising ! maar ja , Straks komt hier de nieuwe N18 ongeveer te liggen………..

 7. Als je vanuit Neede komt is het wel een rotkruising, als er een auto op de voorrangsweg richting haarlo rijd en er komt er tegelijkertijd één die richting Eibergen rijd dan kun je er maar 1 zien rijden omdat die weg met een bocht weg loopt.

  Maar iedereen zal wel eens een keer een foutje gemaakt hebben in het verkeer,en dit was dus een boem is ho foutje.

 8. Gerard komt vrij vaak over deze kruising en niet met 60 km en weet ook dat deze kruising geen schoonheidsprijs verdiend, maar wat betreft dit ongeval kan ik wel stellen dat de kruising hier geen debet aan is, daar het zicht ruim voldoende is. Ik wil niet pochen, maar met 130.000 km per jaar, waarvan de laatste 10 jaar schadevrij, denk ik wel te weten of een kruising gevaarlijk is of niet.

 9. een rotonde kan natuurlijk echt niet in eibergen.
  eibergen heeft er al 1 en das best handig. als je het dan is hebt over bij de rotonde:P.
  maarja de kruising is hopeloos en misschien wel iets te overzichtig. volgens mij gebeurde eerder ongelukken alleen als er geen mais stond. zodra de mais er op stond gebeurde er weinig.

 10. @ Gerard

  Gerard is de meest perfecte autorijder van ons land en dat wil hij ook graag laten weten. Ik stel voor dat we allemaal rijles bij hem nemen. Een ongeluk zit echter in een klein hoekje. Ook al rijd je perrrrrrfect, dan kan nog een ander jou iets aandoen. Overigens:rijd ik zelf al 31 jaar lang schadevrij. Dat bedoel ik constaterend, maar ik vind het niet iets om over te pochen. Ook mij kan te allen tijde een ongeval overkomen.

  @ jambekje

  Een sluiproute naar Haarlo? Hoe moet je daar op een andere manier (zonder veel kilometers om te rijden) daar komen dan?

 11. deze kruising is te overzichtrelijk waardoor je te ver naar links en naar rechts kunt kijken waardoor je wat er dichtbij nadert over het hoofd kan zien. En zeker als het zicht iets minder is en de tegemoet komende auto ook geen verlichting aan heeft, kunnen zulke ongelukken als deze gebeuren. Iedereen maakt wel eens een foutje toch……..

 12. Deze kruising is inderdaad te overzichtelijk, Ik kom hier 2x per dag over en maak regelmatig mee dat er vanaf de Stokkersweg auto’s aan komen rijden die zonder snelheid te minderen de kruising oversteken. Een paar maanden geleden moest ik nog voor zo’n randdebiel vol in de ankers. Zal mij niets verbazen als dit hier ook de oorzaak was aangezien een van de auto’s op de kant ging. Politieonderzoek zal wel uitwijzen hoe het is gebeurd. Al vaker heb ik gezegd dat een rotonde hier de oplossing is, dan moet je wel snelheid minderen en kijk je vanzelf goed uit.

 13. Jeroen, wat ben jij een drammer, ik beweer niet de beste van de klas te zijn, maar stel alleen maar dat deze kruising best zonder ongelukken te nemen is en zoals andre ook stelt, het zijn de randdebielen die meestal de ongevallen. veroorzaken.

 14. idd..als je goed uitkijkt is er niets aan de hand..
  mja gewoon de gemeente/provincie de schuld blijven geven is natuurlijk veel makkelijker..

 15. Voor allebei de slachtoffers is het vervelend, maar laten we de persoon welke volgens de wet fout is geweest eens buiten beeld laten. Er is hier nog een ander persoon bij betrokken waar wederom niemand het over rept. (Denk aan het scooter ongeluk bij The Green House in Eibergen.) Deze persoon heeft een dergelijk actie van een ander persoon natuurlijk totaal niet in de hand. Alleen voor ‘deze personen’ zou het al fijn zijn een rotonde aan te leggen om de minder oplettende medeburgers af te remmen!
  Beide slachtoffers: sterkte.

 16. als je even bij de kruising staat te kijken dan zie je dat veel automobilisten nog even snel er voorlangs gaan ten koste van die gene wie voorrang heeft

 17. Iedereen.

  Ik zie zelf ook wel dingen op de weg dan denk ik waar zijn we mee bezig? Bijvoorbeeld inhalen bij een dubbele doorgetrokken streep, in de 30 km zone bij een school gewoon vol gas inhalen alleen omdat we haast hebben.
  Zelf maak ik ook wel eens een fout dat ik denk dat ging net goed maar als het een voetganger of fietser betreft ga ik wel even mijn excuses maken. auto,s zijn meestal al weg.

 18. Joop

  En niet te vergeten ouders die bij school even snel de kinderen met de auto naar school brengen, hierbij dubbel parkeren en nog vele andere overtredingen begaan.

  Even hierover. Degene aan wie geen voorrang is verleend is een kameraad van mij. Het gaat (voor zover ik weet) goed met hem. Alleen flink geschrokken en stijve spieren. Auto is, helaas, total loss verklaard.

  Mvg

 19. het is mij anders volledig duidelijk wat hier gebeurd is. Die zwarte auto kwam op de zijkant aan, en we weten allemaal dat dit ’t uitzicht belemerd en het uitwijken moeilijker maakt.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven