Foto-reportage van Diekhook in ’t Lech

_HTH0004BORCULO – De verlichtingsroute onder het motto ‘Diekhook in ’t Lech’ is donderdagavond in buurschap Dijkhoek en omgeving van start gegaan. De dertig kilometer lange tocht langs verlichte boerderijen, huizen en objecten kan nog tot zondag gereden worden. Fotograaf Han te Hennepe ging donderdag voor Nieuwsuitberkelland.nl op pad om een impressie te maken van de verlichtingsroute.

“Tijdens de rit worden de deelnemers zelfs door een loopstal met koeien geleid, zie foto 64. Deze mensen verdienen echt een pluim. Een geweldig mooie ervaring om met je auto door een loopstal te mogen rijden!”, aldus Te Hennepe.

Elke avond kunt u vanaf 20.00 uur starten bij buitencentrum Kerkemeijer.

[nggallery id=1580]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Foto-reportage van Diekhook in ’t Lech”

  1. Wat een leuke route en wat waren wij onder de indruk dat je zomaar een kijkje mocht nemen in de ‘koeienkamer’, waar de koeien heerlijk stonden te chillen onder de borstel of een snackmomentje hadden, zag er relaxed uit.
    Complimenten voor de buurtschap Dijkhoek!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven