Inbrekers op de vlucht tijdens inbraak

BORCULO – In de nacht van zondag op maandag 13 september stuitte de politie tijdens het surveilleren over een industrieterrein rond 01.50 uur op een vrachtwagen met open laadklep, geparkeerd bij Goossens Tweewielers aan de Korenbree in Borculo.

Er bleek ook een raam van het bedrijf te zijn geforceerd, waardoor snel duidelijk was dat sprake was van een inbraak. De politie heeft de omgeving uitgebreid afgezocht, maar geen personen meer aangetroffen. In de vrachtwagen bleken al ruim 10 fietsen te zijn klaargezet om weg te nemen.

Vermoedelijk was men van plan nog een flink aantal fietsen uit het bedrijf weg te nemen. De politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld en is op zoek naar tips of getuigen. Hiervoor kan men bellen met 0900-8844.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Inbrekers op de vlucht tijdens inbraak”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven