‘Kwaliteit optocht veel beter geworden’

RUURLO – Ondanks de regen was er zondagmiddag tijdens de 48e allegorische optocht flink wat publiek op de been. “De kwaliteit is stukken beter dan andere jaren, je kunt zien dat er aandacht is aan besteed aan de wagens. Het is echt niet in drie dagen in elkaar ‘gepleerd’, zegt een toeschouwer langs de Leeuwerikstraat.

Inwoners van Ruurlo en omgeving trokken alles uit de kast om er een feest van te maken. Er waren heel wat actualiteiten uitgebeeld. Het grappigste was toch wel de wagen waar oud-wijkagent Cor Kleijkamp in voor kwam. Voor de tractor hing een politiescooter met de tekst: Te koop politiescooter bel 0900-cor.

De bezuinigingen die de gemeente door wil voeren kwamen ook aan bod. Verschillende muziekkorpsen uit de regio liepen mee in de stoet. Voor café De Tapperij was het afgeladen vol, de tent die er stond was voor veel mensen een mooie plek om droog naar de optocht te kijken.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1558]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “‘Kwaliteit optocht veel beter geworden’”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven