Man vast voor diefstal en geen rijbewijs

EIBERGEN – Op dinsdagavond is een 24-jarige man uit Eibergen aangehouden voor poging tot diefstal van een sierrooster aan de JW Hagemanstraat in Eibergen en het rijden zonder geldig rijbewijs.

De politie kreeg omstreeks 22.30 uur de melding dat getuigen hadden gezien dat een tweetal mannen zich ter hoogte van een juwelier aan de JW Hagemanstraat verdacht ophielden. Toen agenten ter plaatse arriveerden, waren de mannen al vertrokken. Er bleek een gietijzeren rooster die om een boom heen lag, te zijn losgewrikt, kennelijk om meegenomen te  worden op een later moment.

Agenten stelde direct een zoektocht in naar het betreffende auto waarin het tweetal was weggereden. Deze werd even later in de omgeving op de Vogelenzangstraat aangetroffen. De enige inzittende betrof op dat moment de 24-jarige bestuurder. Hij bleek niet in het bezit van een geldig rijbewijs en werd hiervoor aangehouden, evenals voor poging tot diefstal van het rooster.

De man is overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor en onderzoek. De auto is in beslag genomen, vanwege het feit dat hij in het verleden al meerdere malen proces-verbaal heeft gekregen voor het rijden zonder rijbewijs. De politie maakt proces-verbaal op en zet de zoektocht naar de tweede verdachte voort.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Man vast voor diefstal en geen rijbewijs”

  1. Je hebt soms van die hardleerse mensen….jammer dat ze niet van andermans eigendom kunnen afblijven.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven