Militairen parkeren auto in beukenhaag!

EIBERGEN – Twee militairen die werkzaam zijn bij Kamp Holterhoek zijn donderdagavond met een auto (Ford) op de Nieuwstraat achter de C1000 vermoedelijk uit de bocht gevlogen. Het ongeval gebeurde rond 19.00 uur. De jonge bestuurder en de inzittende (beide militair) bleven ongedeerd en kwamen met de schrik vrij.

De auto kwam vanuit de richting van Schuurman Schoenen en reed richting de Rabobank op de weg na de flauwe bocht (achter de C1000) verloor de bestuurder de macht over het stuur en kwam met zijn auto in een beukenhaag terecht. De politie kwam ter plaatse om een rapport op te maken, er is op de plek zelf geen onderzoek verricht naar de toedracht.

Veel buurtbewoners schrokken zich een hoedje en kwamen naar buiten om te kijken wat er aan de hand was. De auto is beschadigd afgesleept, zowiezo was één van de achterwielen afgebroken (zie foto 3). De militair wilde verder geen uitspraken doen over zijn leeftijd en woonplaats.

 

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1529]

Deel dit artikel:

18 gedachten over “Militairen parkeren auto in beukenhaag!”

 1. …Geschikt
  X Ongeschikt

  Als je op die plek de auto niet onder controle kunt houden dan betwijfel ik of je je rijbewijs wel waard bent.

 2. Op zich goed dat dit nieuws gebracht wordt maar als ik de volgende keer in mijn werk uit de bochtvlieg

  Komt er dan ook te staan bouwvakker vliegt uit bocht

 3. Dit is een interessant ongeval. Volgens de tekst is de bestuurder niet uit de bocht gevlogen (dat kan ook niet, want die bocht ligt zeker 50 meter terug), maar na de bocht. Dan praat je dus over een stukje rechte weg van hooguit een meter of 70.

  Een auto kan op zo’n stukje nooit een zeer hoge snelheid halen. Ook kan de auto niet al een hoge snelheid voor de bocht bij het magazijn van de C1000 hebben gehad, want dan was-ie zonder enige twijfel uit diezelfde bocht gevlogen, Dat de auto dus toch met zeer hoge snelheid die bocht ‘goed’ is doorgekomen en vervolgens is gaan tollen lijkt me amper mogelijk.

  Bovendien heeft de auto geen enkel stukje haag meegesleurd, want de haag omsluit de auto aan beide kanten nauw. Conclusie: de auto is op dat kleine stukje rechte weg recht achteruit de haag ingereden. Vrrrreeeemmmddd ….. 😉

 4. Ik heb het even nagevraagd, omdat dit ongeval onder de noemer ‘curiosa’ valt. De auto is als een baksteen uit een overvliegend vrachtvliegtuig naar beneden gevallen. De piloot wilde snel thuis zijn en dat kan alleen bij weinig vracht. Hij is gearresteerd wegens het te vroegtijdig lossen van zijn lading.

  Hoe dit in de praktijk er uitziet? Zie de prachtige Nederlandse speelfilm ‘Vet hard’ uit 2005. http://www.moviemeter.nl/film/23826 en/of http://www.movie2movie.nl/r4141-Recensie-Vet-Hard.html .

 5. Gewoon een megaprutser!
  Tja en ook nog maar soldaat eerste klas, vraag me af of deze jongen ooit verder komt…

 6. Lekker belangrijk om erbij te vermelden dat het om een militair gaat, dat slaat nergens op.
  Sinds wanneer word je beroep vermeld als je een ongeluk(je) krijgt???Heel apart naar wij dachten…

 7. maak volgende keer als je zoiets meld meteen het beroep belachelijk. volgende keer een taxichauffeur,,slager, groenteman!m.ter b heeft gelijkl vermeld gewoon 2 MANNEN ZIJN UIT DE BOCHT GEVLOGEN. NIET GENERALISEREN. JAMMER GEMISTE KANS

 8. Johan Pol uut Reule

  Hoe krijg je het voor elkaar om bij ieder ongeluk en brand aanwezig te zijn.
  Bedankt voor de drukte,om deze site zo actueel te houden
  Groet uit Ruurlo

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven