New String en muziekmiddag geslaagd

_HTH0106EIBERGEN – Muziekliefhebbers konden zaterdag en zondag flink aan hun trekken komen in het openluchttheater. Talenten uit Berkelland en omliggende plaatsen mochten zaterdagavond aftrappen met het New String-festival. Het festival was gratis te bezoeken. Zondag werd de Berkellandse muziekmiddag gehouden. Beide evenementen trok honderden mensen.

De bands Zooi, Bluespower, The Valvetronix, en onder andere Jeff Healey Tribute gingen flink tekeer. Voor de Berkellanders die van rustige muziek houden was het zondagmiddag feest. Vorig jaar was de Berkellandse muziekmiddag een succes vandaar dat de organisatie het dit jaar weer op poten heeft gezet.

Het Egerländer Berkelkapel, seniorenorkest De Achterhoek. De twee Eibergse muziekverenigingen Excelsior en Euphonia lieten hun gouden klanken ook horen aan het publiek.

Op 25 september wordt het seizoen in het openluchttheater afgesloten met het Eggbilly-festival. Rond 14.00 uur staan de eerste artiesten op het podium. Fotograaf Han te Hennepe was dit weekend in het Eibergse theater te vinden. Zie hieronder. Meer foto’s op www.oypo.nl/hantehennepe.

Muziekmiddag:
[nggallery id=1571]

New-stringfestival:
[nggallery id=1572]

Deel dit artikel:

7 gedachten over “New String en muziekmiddag geslaagd”

 1. Han topfoto’s hoor.

  Vooral de foto’s van New-stringfestival zijn helemaal super.
  Moet ik toch nog flink blijven oefenen.

  Maar het is zo leuk om te fotograferen.

 2. Complimenten voor deze prof fotoreportage!
  Iets waarvan overige berkellandse nieuws site’s nog van kunnen leren of dromen.
  Niks overbelichting of nog erger dan dat.
  Ga zo door.
  Sjef,

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven