Collectanten Nierstichting in het zonnetje

EIBERGEN – Maandagavond is een groep Nierstichting collectanten uit Eibergen in het zonnetje gezet. Ada Simmelink loopt al dertig jaar met de collectebus langs de deuren. Gé Kannegieter en Sinie te Brinke zetten zich al vijfentwintig jaar in. Coördinatoren Marietje Hissink en Gerry Krol vinden dit een geweldige prestatie en verraste de dames met een bos bloemen en andere cadeaus.

“We hebben in Eibergen vijftig collectanten de meesten zetten zich al jaren in. Vanavond konden de mensen de bussen met geld inleveren. Grappig is dat bijna iedereen wacht totdat de inhoud van hun bus is geteld. In totaal hebben we 2363,70 euro opgehaald, een mooi bedrag”, aldus Krol.

Zes jaar terug hebben de bovengenoemde coördinatoren het stokje overgenomen van Ivonne Koch. De Nierstichting is nog steeds op zoek naar nieuwe collectanten. Mensen die meer willen weten over deze dankbare klus kunnen bellen met Marietje Hissink: telefoon 0545-474361.

De volgende mensen werden ook nog in het zonnetje gezet: twintig jaar actief, Ankie Bouhuis, Edith Heuvink, Hannie ten Have. Tien jaar actief: Anneke Nijland, Tjak Risamasu, Tineke Fekkes, Ruud Konings. Vijf jaar actief: Ad van Heumen, Hanneke van de Vegte, Nel Geerdink, Hermien Haverkamp, Judith van Deelen, Janny Bruil, Marion te Braak, J.W. Grooters, Gerwin Jansen en Wilma Wiggers.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Collectanten Nierstichting in het zonnetje”

  1. Ook Paul Beerkens ,bestuurder van de Nierstichting ( Jaarsalaris 177.249 euro ) zal er blij mee zijn.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven