Onder invloed met ingevorderd rijbewijs

EIBERGEN – Dinsdagavond is een 40-jarige automobilist uit Groenlo aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Ook bleek zijn rijbewijs al te zijn ingevorderd wegens eerder rijden onder invloed.

De politie hield de automobilist omstreeks 20:30 uur staande op de Beltrumseweg in Eibergen. Agenten hadden gezien dat hij diverse malen geen voorrang verleende aan andere, van rechts komende, weggebruikers. Naast een bekeuring die de bestuurder hiervoor kreeg, werd hem ook een blaastest afgenomen.

Deze wees uit dat de man onder invloed was van alcohol. Hierop is hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar blies de man 0,8 promille. Zijn rijbewijs bleek al te zijn ingevorderd voor het eerder rijden onder invloed van alcohol. Hij kreeg een rijverbod en de politie maakt proces-verbaal op.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Onder invloed met ingevorderd rijbewijs”

  1. sukkel…sommige mensen leren het ook nooit, ikzelf zou niet eens in de auto stappen als ik 1 biertje heb gehad.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven