Politie op zoek naar groep stenengooiers

NEEDE – De politie is op zoek naar getuigen van een incident dat zich op maandagmiddag 13 september afspeelde voor de bibliotheek aan de Hessenweg in Neede. Hierbij zou een drietal jongens van 10 á 12 jaar oud, een steen hebben gegooid naar een 12-jarige meisje. Dit meisje werd gemist, maar haar 3-jarig zusje kreeg de steen in haar gezicht  en raakte hierdoor licht gewond.

De kleuter was samen met nog een 12-jarig zusje op weg naar de bibliotheek toen een drietal jongens vanaf de andere kant van de weg een steen gooide in hun richting. Deze steen kwam in het gezicht van de 3-jarige kleuter die hierdoor lichte verwondingen in haar gezicht opliep.

Het signalement van de drie jongens luidt: leeftijd 10 tot 12 jaar, allen droegen een spijkerbroek. Eén jongen had rood krullend haar, de andere donker kort stekelig haar en de derde had kort blond haar. De politie vraagt de jongens en hun ouders om zich te melden en is verder op zoek naar getuigen van het incident. Zij kunnen hiervoor contact opnemen via 0900-8844.

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Politie op zoek naar groep stenengooiers”

  1. Met handschoentjes aanpakken deze jongens, een aai over de bol en dan beloven het nooit weer doen, stouterts. Dit hoefden wij vroeger niet te doen, je kreeg op de falie van oom agent, Weutsenenk, Groeneweg, etc., voor deze agenten had je nog respect en dan kwam je thuis en kreeg je van je ouwe heer ook nog eens wat over de latten.
    Dus je liet het wel om zulke onzin uit te halen. Tegenwoordig mag oom agent niks en pa moet ook zijn handjes thuis houden, anders gaat hij op staatskosten. Wat een wereld.

  2. Lees artikel “Bent u tevreden met politie Berkelland”

    Ze kunnen zich gewoon melden hoor….komt verder niks van…hebben ze toch geen tijd voor en na 30 jaar is het toch verjaard.

  3. kijk met zulke dingen zou de politie de gummi knuppel eens moeten gebruiken doen ze het nooit meer

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven