Rowwen Héze zorgt voor bomvol theater

tn_2009_0508Rowwenheze11sept100066EIBERGEN – Het optreden van Rowwen Héze zaterdagavond in het openluchttheater kan de boeken in als megadruk. Over de duizend bezoekers kwamen op het optreden af voor de Limburgse band. De voorverkoop liep ook als een speer, 960 kaarten werden verkocht. De organisatie was zeer tevreden over het optreden en de sfeer.

Om 22.00 uur verschenen de bandleden van Rowwen Héze op het podium. Veel mensen konden niet wachten en daarom werd er voor het optreden uit volle borst gezongen: “Het is een kwestie van geduld”.  Zanger Jack Poels kon met zijn zang vele harten sneller laten kloppen.

Op de foto’s is duidelijk te zien hoe druk het is geweest vanaf het podium tot aan de laatste bank was het openluchttheater gevuld. Na het spetterende optreden konden de plaatselijke cafés nog goed profiteren van de mensenmassa.

Bij de Klok, De Stier en de Lindeboom liepen de zaken goed. Rowwen Héze bestaat op 24 september 25 jaar. Het Eibergse theater heeft nog drie activiteiten op het programma staan: New String-festival (18 september), Berkellandse muziekmiddag (19 september) en Eggbilly (25 september)

Foto’s Yvonne Berends:
[nggallery id=1557]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Rowwen Héze zorgt voor bomvol theater”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven