’t Snackhuus bij de beste patatbakkers

afbeelding-nieuw-roy-24180RUURLO – Vorig jaar stond de Ruurlose snackbar Plaza ’t Snackhuus voor het eerst in de cafetaria top 100. Woensdag kreeg ondernemer Rob Dolphijn weer een brief in de bus van het vakblad de Snackkoerier met de mededeling dat de snackbar in de top-100 staat. Op 25 oktober zal de prijsuitreiking plaatsvinden in Utrecht.

De Ruurlose ondernemer vertelt dat je niet zomaar bij de beste honderd zit. “Het wordt elk jaar moeilijker, je hoeft maar iets fout te doen en je krijgt minder punten. Denk aan het uitserveren zonder servetje. We hopen op een paar plaatsen hoger dan vorig jaar. We stonden toen op de 39e plek.”

Binnenkort gaat een jury op bezoek bij een aantal potentiële winnaars. Bij de beoordeling wordt er dit jaar extra gelet op de gastvriendelijkheid en gastgerichtheid. Naast de nummers 1, 2 en 3 is er ook een regioprijs. Ook wordt de beste kleine cafetaria bekend gemaakt.

De presentatie tijdens het top 100-event wordt gedaan door radiodeejay Gerard Ekdom. Volkszanger Peter Beense doet halverwege de avond een optreden.

Deel dit artikel:

6 gedachten over “’t Snackhuus bij de beste patatbakkers”

  1. Nou het is gewwon een hele goede ondernemer die lale zaakjes perfect in orde heeft!
    hij heeft niet voor niets 3 (goedlopende) zaken.
    Zie : De Naober, T’ Reulse snackhuus en een heerlijke al in buffet restaurant in lengel!

    Aplausje voor Rob!

  2. Goede ondernemer of een papa met geld?? De andere cafetaria in Ruurlo is veel beter. Haal een patatje bij plaza en een patatje bij die andere cafetaria en overtuig jezelf…

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven