Vernielingen en inbraak bij Danspaleis

EIBERGEN – Een 31-jarige man uit Westervoort, eigenaar van de voormalige discotheek Danspaleis aan de Eibergsestraat, heeft bij de politie Twente aangifte gedaan van vernieling en inbraak.

De vernielingen moeten gepleegd zijn tussen dinsdagmiddag 17 augustus en donderdagmiddag 2 september. In het pand bleek dat geluidsapparatuur en diverse koperen platen klaar gezet waren om meegenomen te worden. Ook waren er door het hele pand vernielingen aangericht.

De technische recherche van politie Twente is een onderzoek gestart om eventuele sporen veilig te stellen. De politie zal extra toezicht houden en vraagt getuigen zich te melden bij het team van politie Haaksbergen via 0900-8844.

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Vernielingen en inbraak bij Danspaleis”

  1. Extra toezicht? waarvoor? een leeg pand?(zwarver gait) p.s. welk één onzin of hep die “man uit westervoort” zijn geraniums water wille geve

  2. volgens mij woonde de vorige eigenaar in eibergen en niet in westervoort. of komt de curator uit westervoort ( danspaleis is tenslot ook failliet gegaan)

    maar goed jammer dat er niets mee gebeurd . mischien moeten ze er een grote M ervan maken . de weg word straks toch door getrokken dus wie weet een goeie zet.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven