Voor het eerst Oktoberfeest bij de Klok

EIBERGEN – Op zaterdag 2 oktober organiseert de Klok in Eibergen voor het eerst een Oktoberfeest. Het Oktoberfeest maakt deel uit van “biermaand oktober” bij de Klok, waarbij verenigingen € 0,10 per biertje kunnen sparen en kans maken op een bonus van € 750,–.

Die Powerhosen is de band die tijdens het oktoberfeest komt spelen. Deze band is uniek volgens Paul klein Goldewijk. ”Het is een schlagershow mit stimmungsgarantie. We hebben reacties gehoord van mensen die de show hebben bijgewoond en die waren allemaal lyrisch. Hun kracht is dat ze verschillende muziekstijlen kunnen spelen. Het is niet alleen schlager, maar ook Oberkrainer en typische Duitse disco. Bovendien komen alle hits non-stop voorbij; met die Powerhosen kom iedereen aan zijn Ziehen.” 

De zaal van de Klok wordt in thema aangekleed. Bezoekers kunnen plaatsnemen aan biertafels. Uiteraard wordt bier geserveerd in bierpullen. Het team van de Klok bedient in Tiroler outfit. ”Het zou natuurlijk fantastisch zijn als de bezoekers ook in outfit komen, maar dat is niet verplicht. We proberen de avond laagdrempelig te houden. Zo vragen wij voor de entree € 6,00, en dat bedrag staat niet in verhouding met de band die gaat komen.”

Iedere bezoeker krijgt bij de entree een bonuskaartje. Hij of zij kan dit bonuskaartje deponeren in de spaarpot van zijn of haar favoriete vereniging. De vereniging met de meeste bonuskaartjes, ontvangt op 5 november € 750,–. De bonus wordt pas uitgekeerd, wanneer meer dan 400 kaartjes zijn ingeleverd. De volgende verenigingen doen al mee aan de actie: Euphonia, Excelsior, Fc. Eibergen, Sp. Rekken, Odival, Brandweer Eibergen, Touwtrekvereniging Eibergen, Boemerang, Berkelruiters, Stichting Kinderdagkamp (i.o.), VVN afdeling Berkelland, Tennisvereniging de Mallumse Molen, Carnavalsvereniging de Waterrotn, en Stichting Survival Beltrum

Verenigingen kunnen zich nog aanmelden tot en met 30 september. Het Oktoberfeest begint om 21.00 uur. ”We hopen dat het gezellig wordt en er volgend jaar een vervolg aan kunnen geven”, aldus Paul klein Goldewijk.

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Voor het eerst Oktoberfeest bij de Klok”

  1. Ehm … de prijs wordt pas uitgekeerd als er minimaal 400 mensen van een vereniging komen. Ik tel al 14 verenigingen en andere organisaties die mee willen doen. 14 x 400 = 5.600. Dan wordt het wel een beetje errrrrrrg druk in die zaal 🙁

  2. ik kan me niet voorstellen dat het heel erg druk gaat worden i.v.m. normaal in rekken..

    maar goed wie weet…

  3. Normaal komt 9 oktober in Rekken. Komende zaterdag is er allegorische optocht in Rekken. De grootafnemers zitten dan bij Kerkemeijer ipv bij de Klok.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven