Vreemde taxi gespot in centrum Eibergen

tn_Afbeelding nieuw Roy 24231EIBERGEN – We hebben weer gek nieuws gespot. Zondagmiddag reed er een bijzondere taxi door Eibergen. Een medewerkster van Grooters uit Rekken – Fiona Hulshorst – is op 2 juli getrouwd. Door vakanties en andere zaken kon het personeel nog geen cadeau aanbieden. Zondag werd het bruidspaar alsnog verrast met een oude traditie.

Het duo (Fiona Hulshorst en Ronald Heming) werd rond 13.00 uur thuis aan de Burgemeester van Heekerenstraat opgehaald door collega’s en directie van het garage- taxibedrijf uit Rekken en Eibergen.

Ze moesten met een speciale taxi – een platte kar met daarop een autostoel – door het centrum rijden om het cadeau te bemachtigen. Veel inwoners keken verbaasd op toen de taxi door de straten reed. Bij de Eibergse cafés werd elke keer een pitstop gemaakt.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1588]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven