Waarschuwingsborden geplaatst bij brug

afbeelding-nieuw-roy-24259RIETMOLEN – De gemeente Berkelland heeft dinsdag bij een brug aan het einde van de Koeweidenbrug twee waarschuwingsborden geplaatst. De brug over de Schipbeek kwam vorig jaar in het nieuws omdat er op 30 december een dodelijk ongeval heeft plaatsgevonden. Aan beide zijden staat nu een bord met de tekst: slipgevaar.

Buurtbewoners dienden een verzoek in bij de gemeente om automobilisten doormiddel van borden te waarschuwen voor gladheid tijdens vorst. Gerrit Jansen die naast de brug woont vertelt dat er elk jaar wel meerdere voertuigen van de weg raken.

Een 59-jarige man uit Hengelo (OV) raakte op 30 december in de slip en kwam met zijn auto naast de brug in de schipbeek terecht. De man overleefde het ongeval niet.

Eerder deze maand werden zeven helden uit Rietmolen en Neede in het zonnetje gezet omdat zij na het incident met gevaar voor eigen leven in het ijskoude water zijn gedoken om de bestuurder te redden.

[nggallery id=1592]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Waarschuwingsborden geplaatst bij brug”

  1. Oscar Bruntink

    Dan kun je daar overal wel zo’n bord neerhangen. gewoon onzinnig. winterbanden scheelt de helft en je snelheid aanpassen ook.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven