Weer diefstal stroomkabels Marktplein

NEEDE – Van een bouwterrein aan het Marktplein in Neede is voor een tweede keer in een week tijd zo’n 200 meter aan stroomkabel weggenomen. In de kabels zit koper verwerkt, waardoor ze het doelwit zijn van koperdieven.

De diefstal vond plaats in de nacht van maandag op dinsdag 28 september. Men is het afgesloten bouwterrein opgekomen door het omheinde hekwerk te forceren. Een week geleden vond er eenzelfde diefstal plaats.

De politie heeft de diefstal in onderzoek en vraagt eventuele getuigen om zich te melden via 0900-8844.

Deel dit artikel:

8 gedachten over “Weer diefstal stroomkabels Marktplein”

 1. Wanneer gaan die polen aan de over kant is zeggen dat ze het gedaan hebben. *** volk dat het is

  (of heeft de TKF echt te wieng kabel op voorraad)

 2. Misschien had de dief wel last v.d. herrie die overdag in héél NEEDE te horen =, oorverdovend, ’t kan ook een ontslagen MARKTwerker zijn die z’n gram wou halen,(nou ja, gram) of een lid van un kabelnetwerkorg. die glashard en SUPERsnel te werk ging. (zwarver gait, die wel 200 meter dom kan lullun)p.s. ik vind het wel zielig hoor voor die lui dat ze nu hun speeltje kwijt zijn

 3. @ Nick
  Polen ? heb je bewijs dan ?
  Wel raar dat je die mensen beschuldigd van diefstal.
  Eigenlijk is het discriminatie van je , en dat is strafbaar Nick.
  Voor mij mag jij de bak in. !

 4. @ Jambekje,onder welke steen heb jij gelegen dan?

  Er zijn in Berkelland al veel Polen opgepakt voor criminele handelingen. Van Messenstekerij(Rietmolen) tot aan winkeldiefstallen in elk dorp van Berkelland. Dit heet echter geen discriminatie maar bevooroordeling. En helaas is het meestal wel waar.

 5. @ Nick

  Belachelijke reactie van je. Als je zo redeneert dan ben je geen haar beter dan personen die allerlei dingen doen die verboden zijn. Van mij mogen die Polen je aanklagen wegens smaad.

 6. @Wim.
  Dus nederlanders steken en jatten niet ?
  Wat zijn we dan een braaf volkje dan !
  Daaaag Wimpie.

 7. @ Jambek.

  Waar zie jij in mijn zinnen dat ik het over Nederlanders heb? Mijn discussie gaar over Polen, maar blijkbaar kun jij niet tegen mijn argumenten en heb je geen goed weerwoord. Dus haal je maar een nieuw onderwerp erbij waar we het niet eens over hebben,niet goed opgelet op school met discussieles?

 8. @wim
  je bent gewoon een gefrustreerd mannetje dat discrimineerd, daar komt het wel op neer ja.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven