Recalcitrante bestuurder (18) opgepakt

EIBERGEN – In Winterswijk is zaterdag een 18-jarige automobilist uit Eibergen aangehouden. Hij werd bekeurd op de Walienseweg en was het hier niet mee eens. Hij gedroeg zich zo recalcitrant dat hij uiteindelijk werd aangehouden.

De Walienseweg is op dit moment afgesloten in verband met wegwerkzaamheden. De politie controleerde zaterdagmiddag of de verkeersmaatregelen ook werden nageleefd. Een bestuurder die de geslotenverklaring negeerde, werd aan de kant gezet. Hij werd op z’n overtreding aangesproken en hij kreeg een bekeuring.

Hier was hij het niet mee eens en weigerde iedere medewerking. Hij werd aangehouden en naar het bureau overgebracht. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Recalcitrante bestuurder (18) opgepakt”

  1. Gewoon hard aanpakken dit soort, en dan net een rijbewijs???, gelijk weer voor een jaar innemen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven