Banden lek en auto’s bekrast in Neede

NEEDE – In Neede zijn afgelopen nacht meerdere auto’s beschadigd door vandalen. Aan de Bergstraat zijn banden lek gestoken en aan de Koordsteeg auto’s bekrast. Heeft u wat gezien bel met de politie 0900-8844.

Reactie gedupeerde: “Aan het begin van de Wilhelminastraat in Neede zijn er vier banden lek gestoken van vier fietsen. Wij kwamen rond 12.00 uur tot de ontdekking dat de banden lek waren, achteraf bleek dat ze alle vier zijn lek gestoken.
Laf..”

Is er vrijdagnacht bij u ook wat gebeurd? Mail het verhaal  dan naar [email protected]. Foto’s zijn ook welkom!

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Banden lek en auto’s bekrast in Neede”

  1. ik snap niet wat er nu weer leuk aan is. Ik kan me goed voorstellen als je ze op heterdaad betrapt de stoppen een keer doorslaan . ze oeten maar een seen keer met de handen van andermans spullen afblijven, en niet een uitstapje bij bureau halt, hoewel dit natuurlijk er wel bij ingevoegd kan worden. MIJN idee eerst schade opnemen en dan van betrokkene(N) hun zakgeld of spaargeld net zolang betalen dat de schade betaalt is. groetejs frans

  2. ik hoorde dat ze wel weten wie het geweest zijn maar helaas geen bewijs. nou het zal je maar gebeuren. lekke band en en kras op je auto.groetjes frans

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven