Bewoners nemen afscheid van ‘De Berg’


NEEDE – Afgelopen zaterdag hebben ruim vijftig oud-bewoners van wijk De Berg afscheid genomen van hun woningen. ProWonen is een samenwerking aangegaan met Nieuwsuitberkelland.nl om de wijkplannen via video en foto’s vast te leggen. Hierboven het eerste filmpje tijdens het afscheid aan de Bonkertskamp. Elke maand verschijnt er een exclusief filmpje op deze site!

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Bewoners nemen afscheid van ‘De Berg’”

  1. ex-Needenaar, nu Amarikaan

    Wow,

    vanaf 1969 tot 2002 heb ik aan de Dr. Plantenstraat 30 gewoond, en nu 2010 wordt her gesloopt. Veel herrinneringen, helaas geen tijd meer voor ons om een laatste blik te werpen……. Tijdens ons volgende bezoek aan Nederland zal het zwaar worden………

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven