Korps Borculo voorkomt uitslaande brand

kooigootsweg 030-borderBELTRUM – Bewoners van een woning aan de Kooigootsweg in Beltrum hebben door de snelle inzet van de brandweer te danken dat hun woning niet in vlammen is opgegaan. In de nacht van woensdag op donderdag werd brandweer Borculo opgeroepen voor een woningbrand. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen, de bewoners konden optijd het pand verlaten.

Volgens de Officier van Dienst  (OvD) woede er een behoorlijke brand in de woonkamer. “De brandweermensen van Borculo waren optijd ter plaatse. Door de snelle inzet kon erger voorkomen worden. De vlammen waren snel gedoofd.”

De bewoners werden opgevangen bij de buren. Over de oorzaak van de brand is op dit moment nog niets bekend. De melding kwam bij de hulpdiensten rond kwart over twaalf binnen.

[nggallery id=1650]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Korps Borculo voorkomt uitslaande brand”

  1. Hallo.

    Jeetje wat erg voor jullie,als we wat kunnen doen moet je het maar zeggen.
    groetjes en dikke knuffels van jasper hoitink en fam Hoitink

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven