Mooiste tuinen in Ruurlo bekend gemaakt

RUURLO – Maandag hebben ruim veertig prijswinnaars hun prijs opgehaald tijdens de prijsuitreiking bij de Tapperij in Ruurlo. De avond werd geopend door de voorzitter van Groei en Bloei, Jan Schravesande die alle winnaars en andere belangstellenden van harte welkom heette.

De prijzen vielen in vier categorieën en wel de siertuinen/trendy/jong en onderhoud. Hierna werden foto’s getoond van enkele tuinen. Joke Klein Tiessink en Marcel Borkus vulden deze foto’s aan met deskundig advies. Elk jaar organiseert Groei en Bloei deze tuinverkiezing in Ruurlo.

De prijzen: 1e prijs siertuinen: H.J.Brinkerink, Loolaan 36, 1e prijs trendy tuinen: H. Stomps en L. Wiegerink, Brinklaan 12 en 14, 1e prijs jonge tuinen: M.J. Krommendijk, Groenloseweg 11, onderhoudsprijs: H. Lievestro, Joostenkamp 16.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven