Needse zussen openen zaak aan Laagte

needse-zussenEIBERGEN – De Needse zussen Melanie (24) en Nicole (21) Roes gaan hun eigen zaak openen aan de Laagte in Eibergen. Op 6 november moet ‘Bijoux & Beauty Roes’ feestelijk geopend worden, maar eerst moeten de dames hard aan de slag om het winkelpand naast Temmink Tweewielers op te knappen. Dit is de eerste zaak van Melanie en Nicole.

Het aanbod in de winkel is heel divers, sierraden, tassen, sjaals, en andere dames accessoires. Maar dat is nog niet alles. Er komt ook een schoonheidssalon en een nagelstudio. Het ondernemen zit bij de familie Roes in het bloed vader en moeder hebben ook een eigen zaak gehad.

De zussen hebben nog meer in petto: sieradenparty’s. Die verzorgen ze bij de mensen thuis. “Je moet dat vergelijken met een tupperware-party maar dan met sieraden.” Aan de Laagte gaat zondag nog een zaak open.

Marieke Lubbers van bloemenwinkel Luma heropent naast kapper Erik ter Mors haar zaak. De zaak verhuisd van de Beltrumseweg naar de Laagte.

Deel dit artikel:

12 gedachten over “Needse zussen openen zaak aan Laagte”

 1. Fijn dat de panden weer bezet worden, wij wensen jullie heel veel succes toe met jullie onderneming.

 2. Is er NEEDE dan geen winkelruimte meer te vinden?
  Niet dat ik dat erg vindt dat ze naar eibergen komen is al weer een aanwinst voor het centrum. Ik wens ze dan ook heel veel succes toe.

 3. Succes Melanie,nicole,wordt het dorp nog meer uitgebreid,prima toch.En luna jammer je zat voor ons mooi dichtbij,maar snap het wel

 4. @sam ik weet niet of je het weet maar luma bloemen zit al langer in Eibergen zit in het pand van de vroegere meermarkt aan de beltrumseweg

 5. Melanie en Nicole Roes

  Hallo!

  Wij willen iedereen even bedanken voor de leuke reacties hier op de site! Echt heel leuk! En wij wensen Luma ook heel erg veel succes in hun nieuwe pand!
  Hopelijk zien we jullie allemaal terug in onze zaak!

  Groeten Melanie en NIcole
  Bijoux & beauty Roes

 6. Hans Nieuwen burg

  Van harte gefeliciteerd.

  Ook van ons heel veel geluk gewenst met jullie zaak.
  leam en loaten leam,
  ’t bint de klenne dingen deet’ tum doot.

  Hans ,Frank en Mariann

 7. Fam.Geerdinck.

  Hoi lieve nichtjes,

  We wensen jullie alvast heel veel succes met alle voorbereidingen voor de nieuwe zaak.
  Jullie kennende wordt het vast prachtig.
  Melanie en Nicole alvast bedankt voor jullie mooie
  uitnodiging en tot gauw.

  Groetjes,

  Oom Jan en Tante Anny.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven