No-X-Cuse neemt afscheid bij de Klok

EIBERGEN – Na ruim 10 jaar vol geweldige optredens, veel hoogtepunten en vooral veel plezier gaat No-X-Cuse zaterdag 6 november haar laatste optreden spelen bij de Klok tijdens Kloklive. De Eibergse band, bestaande uit Jeroen te Brake, Tim Lurvink, James Scheffman, Stephan Hulshof en André te Raa, gaat nog één keer optreden voor iedereen die de muzikanten al die tijd een warm hart heeft toegedragen, maar natuurlijk ook voor iedereen die even lekker wil uitgaan.

Speciaal voor deze avond zullen ook enkele oud-bandleden het podium betreden. Het repertoire van No-X-Cuse wordt aangevuld met de tribute-thema’s Blöf (2007) en Coldplay (2009). De aanvang is om 21.00 uur. Kloklive is in een extra groot café en altijd zonder entree.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven