Normaal laat tent ouderwets volstromen

tn_Afbeelding nieuw Roy 24474REKKEN – Bennie Jolink en zijn bandleden (oerbezetting) hebben zaterdagavond Rekken weer op de kaart gezet. Het optreden in de feesttent bij loonbedrijf Winkelhorst was goed voor drieduizend bezoekers. Alle kaarten waren uitverkocht voor het optreden van Normaal. De sfeer was goed en het publiek genoot met volle teugen.

Fans stonden om 20.00 uur al in de feesttent om een plekje voor het podium te bemachtigen. Rond 22.00 uur werd het optreden van Normaal gestart. Biergooien, T-shirts van het lijf scheuren, en onmundig høken alles kwam weer tevoorschijn toen Jolink zijn stem liet horen. Barry Nice and the Nice Guys verzorde het voorprogramma.

Het optreden is een onderdeel van de jubileumtour: ‘Normaximaal’. Na Rekken volgt er nog één optreden om de tour af te sluiten. De band staat nog op het podium in Hardenberg. Dit is een inhaaloptreden omdat Jolink vlak voor het optreden de boel gecanceld heeft door gezondheidsproblemen (astma).

Fotografen Roy Nijman en Yvonne Berends waren zaterdagavond ook in de feesttent om plaatjes te schieten. Hieronder de reportage. Stichting Rekkense Evenementen kijkt tevreden terug op de avond.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1608]

Foto’s Yvonne Berends:
[nggallery id=1613]

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Normaal laat tent ouderwets volstromen”

  1. Mooie reportage van een mooie avond, Ik stond overigens bijna vooraan, maar van dat biergooien heb ik nauwelijks iets gemerkt. Normaal wil het liever niet meer en daarom gebeurt het ook veel minder dan jaren geleden. Toen kwam iedereen van top tot teen drijfnat van elk optreden terug. Deze keer bleef ik kurkdroog.

    Het bier is bovendien tegenwoordig flink aan de prijs. Dus om nu meteen voor 20 euro bier te kopen om het vervolgens direct over je schouders achterover te smijten is toch wal wat zonde ….

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven