Ongeval op de N18 zorgt voor flinke file

tn_Afbeelding nieuw Roy 24884EIBERGEN – Een ongeval heeft woensdagavond voor een flinke file gezorgd op de op de Groenloseweg (N18) tussen Eibergen en Groenlo. Ter hoogte van de Landweerdijk kwamen meerdere voertuigen met elkaar in botsing. De brandweer was zeer snel ter plaatse – binnen vijf minuten. De hulpverleners hebben één bestuurder uit een auto geknipt.

De hulpdiensten kregen rond 18.00 uur de melding van het ongeval binnen. Bij het ongeval zijn drie auto’s betrokken geraakt. Twee gewonden zijn afgevoerd waaronder een 29-jarige bestuurder uit Lichtenvoorde die bevrijd is door de brandweer en een 18-jarige jongen uit Haaksbergen. De andere inzittenden kwamen met de schrik vrij.

Vlak voor dit ongeval heeft er op dezelfde plek een kleine aanrijding plaatsgevonden. Er raakte niemand gewond en de auto’s stonden in de berm geparkeerd. De 18-jarige bestuurder knalde vlak na deze aanrijding – tijdens het invullen van de schadeformulieren – op een voorganger (29 jaar uit Ruurlo) die op de kruising stil stond.

Na deze aanrijding kwam de man uit Haaksbergen op de andere weghelft terecht en knalde nogmaals frontaal tegen een 29-jarige uit Lichtenvoorde automobilist. De N18 is door de aanrijding tot 21.00 uur afgesloten geweest.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1647]

Foto’s GinoPress:
[nggallery id=1649]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Ongeval op de N18 zorgt voor flinke file”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven