Paddenstoelen schoonmaakteam gespot


EIBERGEN – Onze journalist Roy Nijman heeft na het maken van het filmpje over de kastanje-opa de smaak te pakken. Vrijdagmiddag kwam de razende reporter een paddenstoelen schoonmaakteam tegen in Eibergen. Hij pakte zijn camera en vroeg aan de vrijwilligers van de ANWB hoe ze te werk gaan.

Heeft u ook iemand die een filmpje verdiend, iemand met een bijzondere hobby, of een persoon die zich enorm inzet voor de maatschappij. Laat het ons weten via [email protected] en wie weet staat Roy Nijman op de stoep!

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Paddenstoelen schoonmaakteam gespot”

  1. Het kan nog gekker, d’r zijn lui die de paaltjesafscheidingen op zandpaden(tussen fiets-en autopad) van een wit kopje voorzien en daarna komen er LUI die deze paaltjes kontroleren, enne uh die worre nog betaald ook. (zwarver gait, die als kind al in de pan met paddoos is gevallen) p.s. maar waarom géén filmpje over het prachtig beschilderde “roy-nijmam-koster-kompleks” of = ie bang voor IMAGO-schade?

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven