Paniekmelding: Veel politie op de been

tn_Afbeelding nieuw Roy 24639EIBERGEN – Er waren donderdagmiddag veel politiemensen op de been in Eibergen na een paniekmelding die bij de politie was binnengekomen. Op de parkeerplaats achter Chinees restaurant Jasmine Garden verzamelden de hulpdiensten zich (rond 14.00 uur) om ergens in de omgeving een persoon aan te houden. Persvoorlichter Anton de Ronde kwam ook ter plaatse.

Niet alleen de politie was aanwezig. De OVD-G (Officier van Dienst Geneeskundig) van de ambulancedienst, de OVD van de brandweer en een ploeg van brandweer Eibergen waren van de partij. Politiemensen trokken op de verzamelplek kogelvrije vesten aan om daarna te vertrekken naar de plek van aanhouding.

Er werd ook een politiehond ingezet (zie foto’s). Anton de Ronde: “We kunnen verders weinig vertellen over de aanhouding in verband met de privacy van de persoon die we mee hebben genomen naar het politiebureau. Ook kunnen we niets vertellen waarom, hoe en waar de persoon aangehouden is.”

Buurtbewoners die achter de chinees wonen keken verbaasd op en schrokken wel een beetje van al dat ‘blauw’. Onze fotograaf wilde de politie volgen om foto’s te maken op de plek van aanhouding maar werd tegengehouden.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1631]

Deel dit artikel:

9 gedachten over “Paniekmelding: Veel politie op de been”

  1. Vreemd verhaal dit iemand moet wat gezien hebben brand los roy je had gewoon weg moeten rijden ze hadden je niks kunnen maken

  2. hier wordt veel gepraat maar niets gezegd
    wat moeten we met deze informatie
    privacy van de aangehouden persoon!!!!!!!!! en ons gevoel van onveiligheid/onzekerheid nu??????????

  3. Pjieh hé, ‘k bun blej dak “toes agter de kannabis-bis zat. (zwarver gait, vuurvast alibi) p.s. de afhaalchinees krijgt een andere dimensie

  4. @blah blah: Er is een paniekmelding en de hulpdiensten reageren daar alert op. Als men niet had gereageerd had jij misschien wel helemaal niks gemerkt, als dit niet op deze website stond, had jij ook helemaal niets gemerkt. Nu staat er dat er op gereageerd wordt, maar zeg jij, dan wil jij weten wie er waarvoor is aangehouden, voor jouw gevoel van veiligheid? Ik denk dat je het hebt over je gevoel van nieuwsgierigheid en niks anders. Had je over deze melding niks gelezen/gehoord was alles goed geweest. Schijnveiligheid noemen ze dat.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven