Politievoetbal feestelijk van start gegaan

tn_DSC00410EIBERGEN – Het World Police Indoor Soccer Tournament is maandagavond feestelijk van start gegaan. In de Pickerhal presenteerden de 42 landen zich aan het publiek. De teams waren zeer creatief tijdens de opening, politie agenten verkleed als boer reden op een kunstof-kindertractor door de zaal (zie foto).

In totaal doen er vanaf dinsdag 180 teams mee aan het 28e zaalvoetbaltoernooi. De wedstrijden worden tot vrijdag gespeeld in de Pickerhal (Eibergen), sporthal Den Elshof (Groenlo), Sourcy Center (Zieuwent) en in de tennishal bij Marveld Recreatie (Groenlo).

Het politietoernooi wordt elk jaar groter. Deze week zijn er een record aantal agenten in de regio (tweeduizend ambtenaren). Fotograaf Henk Klein Hazebroek was voor Nieuwsuitberkelland.nl van de partij:

[nggallery id=1617]

Deel dit artikel:

17 gedachten over “Politievoetbal feestelijk van start gegaan”

 1. Het is weer zo ver, alle ondernemers en burgers in Berkelland zijn op de hoede in verband met de toename van diefstal

  Welkom in de omgekeerde wereld..

 2. Zo jammer dat er meteen zo negatief gereageerd wordt.
  Geniet eens van evenementen in de regio….
  Daar wordt het leven ook een stuk leuker van dan dat eeuwige gezeur!

 3. We hebben als ondernemers hier al rekening mee gehouden, ook al willen we liever dat ze weg blijven!
  Want dit is echt niet leuk meer voor de ondernemers!

 4. was er nou geldelijke entree gisteravond want veel mensen liepen weer terug nadat ze waren geweigerd bij de entree?

 5. Ik lees nooit dat er de ondernemers tevens veel verdienen aan die buitenlandse ploegen ….

 6. Zoveel verdienen de ondernemers er niet aan joor! Het geld zijn ze weer kwijt aan personeelskosten snap je! Omdat ze die extra moeten in zetten!
  En hoezo gezeur, prima dat de regio wat organiseert, maar dan moeten ze ook rekening houden met de gevolgen!
  Dit is niet de bedoeling van een LEUK evenement dacht ik!

 7. En trouwens N ga zelf eens in de winkel staan dan weet je waar je over praat! Het is voor veel mensen ook de minst leuke week van het jaar hoor!

 8. Hoezo veel verdienen???!!! Alleen maar kijken en niets kopen terwijl de reguliere klant weg blijft. De omzet daalt alleen maar!

 9. Kan iemand uitleggen wat het grote nadeel is van dit hele evenement? Ik zie namelijk staan dat er 2000 ambtenaren / agenten in de regio zijn en snap daarom niet helemaal wat het probleem is.

 10. De organisatie weet er van! Maar die doen er toch niets aan het gaat hun alleen om het evenement en verder niet! Dat er veel wordt meegenomen is al vanaf het eerste jaar dat ze hier komen dat is dus al een hele tijd! En iedereen weet het trouwens!

 11. wij als horeca hebben er wel baat bij zo zitten we in de middaguren geregeld vol met voetballers die een goeie hap eten kunnen waarderen

 12. Zou het niet zo zijn dat als de mensen uit Eibergen en omgeving iets positiever zouden zijn en dit als zodanig zouden uitstralen, de ‘gasten’ dit ook zo zouden ervaren?
  Ik ben erbij geweest en in de avond wilde ik heel vriendelijk de weg vragen, maar de personen keken me niet eens aan en liepen zonder op te kijken door. Een antwoord heb ik niet gekregen, laat staan de juiste weg. Dit is me 3x gebeurt. Heel triest dit te ervaren.
  Ook politieambtenaren hebben recht op een hobby en deze uit te voeren. Alle politiemensen hebben voor deelname aan dit toernooi verlof opgenomen!
  Bezoekers werden niet weggestuurd, deze werd een plaats op de tribune aangeboden zoals het hoort.
  Jammer voor het onbegrip van dit fantastische evenement.
  Ik kom graag vanuit het zuiden naar de achterhoek.
  Blijf positief lieve mensen en kom gerust eens kijken.

 13. Dit heeft niets met het evenement te maken, dat kan best een gezellige boel zijn. Maar als ze bij mensen in de winkel komen om spullen mee te nemen zijn ze volgens mij verkeerd bezig! En ook bij Camping Marveld trouwens.
  Voor veel mensen is dit een mooi evennement maar voor de winkeliers niet. En die sijn negatief omdat ze dus dingen meenemen wat volgens mij niet hoort!!!!!

 14. Hallo sam
  Ga er dus van uit , dat de politie deze week handen vol werk hebben gehad met aangifte’s van diefstal van uit jou winkel en de andere winkels in eibergen en mareveld in groenlo.

  Ben ik wel benieuwt na of dat zo is .
  ben jij bereidt om dit mede tedelen wie de site dat je dat hebt gedaan en hoeveel aangifte’s je hebt van diefstal.
  of niet.
  maar dan wel met je naam van je bedrijf erbij.als het niet zo is.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven