Record aantal deelnemers survival Ruurlo

tn_10-10-10-survival-ruurlo-68RUURLO – Het ruim vijf kilometer lange parcours is ook dit jaar weer uitgezet in de prachtige bossen rondom zwembad De Meene in Ruurlo. Door de grote variatie aan hindernissen was de survival afgelopen zondag aantrekkelijk voor elke leeftijdsgroep, zowel jong als oud. Rond 10.45 uur werd kenbaar gemaakt dat het deelnemers aantal over de 340 was. Een nieuw record aantal deelnemers.

Overal op het parcours was begeleiding aanwezig om zo nodig aanwijzingen te geven of assistentie te verlenen, zodat het zelfs voor de allerjongsten haalbaar was. Door het ongedwongen en recreatieve karakter van dit evenement was het ook een prachtige manier om aan teambuilding te doen.

Afgelopen jaren hebben verschillende teams van bedrijven en leerlingen van de basisscholen met succes meegedaan.
De survival was zelfs onderdeel van een aantal kinderpartijtjes. Ook geoefende survivelaars waren aanwezig, want het parcours biedde daarvoor voldoende uitdagingen.

Dit jaar heeft de boogschietvereniging De Veldhoek in de nabijheid van de parkeerplaats bij de Heikamp een hindernis
verzorgd die alles met handboogschieten te maken heeft gehad.

Foto’s Jeroen Sloot:
[nggallery id=1614]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven