Seniorenmarkt gaat de boeken in als druk

tn_Afbeelding nieuw Roy 24300HAARLO – De leden van de seniorenraad Berkelland hebben vrijdag ruim achthonderd 50-plussers getrokken met een oudereninformatiemarkt in de zaal van Prinsen in Haarlo. Ruim 150 bedrijven en instellingen uit Berkelland en omgeving lieten hun producten en diensten zien.

De politie en Veilig Verkeer Nederland waren ook aanwezig. Een agente vertelde over beveiliging en veiligheid in huis. De hele zaal rook naar lekkere broodjes. Dat had de organisatie te danken aan bakkerij Stroet die bij de ingang lekkernijen uit deelde.

Gert Hardon lid van de seniorenraad kijkt met een goed gevoel terug. “Het is leuk om te zien dat mensen zo enthousiast zijn. Niet alleen de bezoekers maar ook de standhouders. Toen we begonnen met de plannen en het naar buiten brachten kwamen er meteen al mensen met ideeën.”

Tijdens de markt werd één persoon flink in het zonnetje gezet. Wim Staargaard is vijfentwintig jaar actief bij Betula. Hij is begonnen bij Stichting Welzijn Ouderen toen werd het Stuw later Animo en nu Betula. “Wat mij opvalt is dat veel ouderen computercursussen volgen. Ze willen dus met de tijd mee.”

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1595]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Seniorenmarkt gaat de boeken in als druk”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven