Twenteroute afgesloten voor reparaties

07102010014GROENLO/EIBERGEN – Rijkswaterstaat gaat in de nachten van donderdag 21 en vrijdag 22 oktober én van maandag 25 tot en met vrijdag 30 oktober asfaltreparaties uitvoeren en bermverhardingen aanbrengen op de N18 tussen Varsseveld (aansluiting N318) en Groenlo (aansluiting N319). Daartoe wordt de N18 gedurende de nachten van 20.00 tot 06.00 uur afgesloten voor het verkeer. Er wordt een omleiding ingesteld.

De asfaltreparaties worden uitgevoerd ter voorbereiding op het winterseizoen. Vorstschadegevoelige delen worden vervangen door nieuw asfalt. Bovendien worden er bermverhardingen aangebracht om de verkeersveiligheid te vergroten. Om het werk snel en doelmatig uit te voeren is afsluiting van dat gedeelte van de weg gedurende bovengenoemde periodes noodzakelijk.

Het verkeer vanuit Varsseveld naar Groenlo wordt omgeleid via de N318 richting Winterswijk en vervolgens via Aalten de N319 weer richting Groenlo. Het verkeer vanuit Groenlo naar Varsseveld wordt omgeleid via de N319 richting Winterswijk en vervolgens via Aalten de N318 weer richting Varsseveld.

Lichtenvoorde is bereikbaar via de N313 vanuit Aalten. De omleidingsroutes worden met gele borden aangegeven. Het verkeer dient met een langere reistijd rekening te houden. De woningen blijven voor aanwonenden bereikbaar.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Twenteroute afgesloten voor reparaties”

  1. @gj dan is dit stukje alvast klaar van het nieuwe trace´ Groenlo naar Varsseveld 80 km meer is niet gepland.

    Mooi he, na vrijdag 30 oktober 2010 mag jij de opening doen door doormiddel van het door knippen van het lint.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven