Wat komt er achter de afgeplakte ramen?

tn_Afbeelding nieuw Roy 24364EIBERGEN – Het gaat goed met de ondernemers in Eibergen. Het pand waar vroeger uitzendbureau Randstad in zat (Grotestraat 62a) wordt opnieuw gevuld. John ten Vergert van TopCare is op dit moment druk bezig om daar zijn showroom in te richten. Ook aan de Kerkstraat wordt flink getimmerd. De eigenaar van de Lindeboom – Raymond Holtkamp – heeft het pand achter zijn café gehuurd om uit te breiden.

Holtkamp: ”Het is ongeveer 100 m2 ruimte die we extra krijgen. Dit gebruiken we voor partijen, vergaderingen, en grote groepen die willen eten. Vroeger zat hier een kapsalon in. De verhalen over een ijssalon zijn niet waar. Die geluiden gingen al een tijdje rond door Eibergen.”

Het terras van het café wordt ook doorgetrokken naar achteren. Maar de uitbater moet eerst een aanvraag indienen bij de gemeente Berkelland.

John ter Vergert laat weten dat hij half oktober klaar wil zijn. “We zijn bezig met de laatste kneepjes. Ons bedrijf TopCare richt zich op ouderen- en gehandicaptenzorg. De projectinrichter (John) verkoopt en geeft advies in de verkoop van stoelen, tafels, kasten en ander meubileer voor bovenstaande doelgroep. Vooral goed zitten is belangrijk in deze branche.”

TopCare is alleen geopend op afspraak. Dus nu weet heel Eibergen wat er achter de afgeplakte ramen komt!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1607]

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Wat komt er achter de afgeplakte ramen?”

  1. Goede zet John, veel succes ! Is tevens ook weer een mooie opsteker voor het winkelbestand in Eibergen. TOP !!

  2. Succes John, mooi dat het pand weer een goede invulling krijgt.
    Raymond ook heel veel succes, Top dat je al zo snel deze stap kunt maken.
    Zo ziet u maar weer hoe ondernemend Eibergen is.

  3. In Neede staan ook nog wat pandjes leeg…………. Waarom kan het daar niet en in Eibergen wel?

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven