Bernd en Bert regeren over de Vlearmuze

NEEDE – Zaterdagavond was partycentrum ’t Haantje omgetoverd tot café René. De Vlearmoesprinsenavond stond geheel in het teken van deze populaire tv-serie. De diverse dansgardes traden op en DJ Patrick en de Vlearmoesband zorgden er voor dat de sfeer gezellig was in de volle zaal.

Nadat op ludieke wijze afscheid was genomen van prins Han en adjudant Joop en jongerenprins Bouke en prinses Ragmar werd het toneel overgenomen door de diverse personages van de tv-serie. De kastelein René was de spil van de avond, uiteraard waren ook de bardame Yvette, Michelle ,de dame van de Franse ondergrondse en de diverse Duitse militairen van de partij.

De jongerenprins kwam als eerste te voorschijn, Sem Kolkman zat verstopt onder het bed van de grootmoeder. Nadat de student aan het Saxion in Deventer en speler van het eerste van Sportclub Neede, daaruit te voorschijn was gekomen was het de beurt aan de Jongerenprinses Liz van den Berg, zij zat verstopt in het schilderij van “the fallen Madonna with the big boobies. Liz studeert aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen en werkt bij camping ’t Klumpke.

Beide nieuwe jongerenhoogheden namen plaats aan tafel waarna het de beurt was aan de prins om zijn opwachting te maken. Na allerlei verwikkelingen en verwarrende aankondigingen kwam uiteindelijk Bernd Heijdemann te voorschijn als 34e prins van het Needs Carnaval Genootschap. Maar uiteraard is een prins zonder adjudant niet compleet en na een zoektocht kwam de nieuwe adjudant, Bert Breukers, te voorschijn uit de bar.

De prins is in het dagelijks leven werkzaam bij Bartels Ingenieursburo en de Adjudant werkt als ondernemersadviseur bij ROZ Twente. De jongeren zullen dit seizoen het motto “Wie skoort altied!!!” voeren en prins Bert en adjudant Bert regeren onder het motto: `Altied volgas`

Na afloop van het officiële gedeelte bleef het nog lang erg gezellig in de volle Residentie Partycentrum ’t Haantje.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven