Bestuurster en kinderen belanden in sloot

tn_Afbeelding nieuw Roy 25396NEEDE/GEESTEREN – Een bestuurster en twee kinderen kregen maandagmiddag rond 14.30 uur de schrik van hun leven toen ze met hun auto in een sloot terecht kwamen langs de Borculosweg (N315) tussen Borculo en Neede. De bestuurster is met klachten afgevoerd naar het ziekenhuis, de kinderen bleven ongedeerd.

De vrouw (33 jaar uit Borculo) reed op de Borculosweg vanuit Borculo en kwam in een bocht met haar wiel in de berm terecht. Ze wilde een stuurcorrectie maken maar dat ging mis de auto schoot over de weg en kwam op de kop in een sloot terecht.

De inzittenden zijn zelf uit de auto geklommen en opgevangen door andere automobilisten. De weg is enige tijd afgesloten geweest. Rond 16.00 uur is de weg weer vrijgegeven. Brandweer Neede moest uitrukken. De brandwachten hebben het ambulancepersoneel geholpen.

De politie roept getuigen op die het ongeval hebben zien gebeuren. Heeft u wat gezien? Bel dan met de politie via 0900-8844.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1676]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven