Brandweer twee keer naar zelfde woning

NEEDE – Post Neede is zaterdag twee keer uitgerukt naar dezelfde woning aan de Braak. Bewoners hadden last van een sterke lucht (irritatie aan de ogen). Rond 16.00 uur kwam de eerste melding binnen.

In eerste instantie dacht de brandweer dat de lucht veroorzaakt werd door een droger die vermoedelijk was doorgebrand. Het apparaat is naar buiten gezet. Het probleem was dus ‘opgelost’.De lucht bleef in het huis aanwezig. Wat was het?: Lijnolie.

De bewoonster kwam er achter toen ze wat in de wasmand wilde gooien. Daar lag een potje met olie die de stank veroorzaakte door zelfontbranding. De bewoners hadden de brandweer gebeld met dit verhaal. Enkele brandwachten kwamen omstreeks 18.40 uur ter plaatse om te zien wat het probleem is geweest.

Foto’s Bas Voortman:
[nggallery id=1721]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven