De Luifel in Ruurlo heeft nieuwe eigenaar

RUURLO – De Luifel in Ruurlo heeft een nieuwe eigenaar (exploitant). Patrick Haakmeester (22) is het nieuwe gezicht van het café en zalencentrum. Haakmeester was in januari van dit jaar al mede-eigenaar van de horecazaak in de Dorpstraat. Maar nu is de gedreven ondernemer zelfstandig exploitant. Hij neemt het stokje geheel over van Patrick Lehman.

Patrick Haakmeester heeft de hotelschool gevolgd. Daarna heeft hij bij diverse ondernemers in de regio gewerkt: Avenarius en het Readhuys in Duiven. Ook was hij werkzaam bij Burgers Zoo.

De 22-jarige gaat niet veel veranderen aan de zaak. “Er komt wel wat meer sfeer binnen. Regelmatig gaan we wat nieuwe moderne activiteiten ontplooien. Waarom op jonge leeftijd beginnen met een zaak? Deze kans krijg je maar één keer en dan moet je het ook aanpakken.”

Deel dit artikel:

1 gedachte over “De Luifel in Ruurlo heeft nieuwe eigenaar”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven