Olga Heinen (50) biedt hulp als Organizer

olga-heinen-goedEIBERGEN – In het westen van het land schieten de Personal Organizers als paddenstoelen uit de grond. In onze regio begint dit beroep ook te groeien. Olga Heinen (50) uit Eibergen heeft na een studie deze week haar eigen bedrijf Organisato opgericht en kan nu aan de slag als organizer. “Het belangrijkste is dat je na mijn komst weer tijd voor jezelf kunt maken, waar je blij van wordt!”

Heinen: “Vraag iemand maar hoe het met hem of haar gaat. Meestal krijg je als antwoord, druk, druk, druk. Mensen lopen vaak achter de feiten aan en kunnen hun hoofd niet leeg maken en hebben geen overzicht meer”. Personal organizers noemen ze ook wel beroepmatige opruimers.

Olga Heinen houdt zich bezig met opruimen en (re)organiseren: dan moet je denken aan het huis, woonkamer, schuur, zolder en bijvoorbeeld een thuiskantoor. Het opzetten en ordenen van de administratie, agenda of mailbox zijn ook een aantal taken van een organizer.

Naast particulieren kunnen ook bedrijven en andere instellingen terecht bij Organisato. Bij feesten, partijen en verhuizingen kan men ook aankloppen bij Heinen. In Amerika is het al heel normaal om iemand in te huren als je het niet meer lukt om je woon- of werkomgeving op te ruimen.

Meer informatie is te vinden op www.organisato.nl

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Olga Heinen (50) biedt hulp als Organizer”

  1. Olga, denk dat een lange wens in vervulling is gegaan. Heel veel succes met je eigen bedrijf.
    Groetjes Evelien.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven