Jerker en Jeroen regeren bij Belhamels

tn_Afbeelding nieuw Roy 25117BELTRUM – In het ‘Belhamelhoes’ zijn zaterdagavond de nieuwe hoogheden van carnavalsvereniging de Belhamels gepresenteerd. De nieuwe leiders zijn prins Jerker Bennink en adjudant Jeroen Severt. De bekendmaking werd gedaan tijdens de jaarlijkse buutavonden die vrijdag van start zijn gegaan.

De onthulling gebeurde op een ludieke manier: mannen met zwaarden kwamen de zaal van Spilman binnen en gingen op het podium staan. Na een kort gevecht trokken twee van de vier mannen hun masker af. De nieuwe prins (Jerker) en adjudant (Jeroen) maakten voor het eerst kennis met de inwoners van Beltrum. De leus van de hoogheden is: ‘Als kamereude stow hier now toch, Belhamels, ene noch’.

De dansmarietjes (Belstars) van de Belhamels bestaan dit jaar vijf jaar. De dames hebben tijdens de buutavond hun drie leidsters bedankt voor hun inzet. Prins Jos te Brake en adjudant Wiljam Sloot konden aftreden.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1671]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Jerker en Jeroen regeren bij Belhamels”

 1. Jeugd E.C.G. de Waterrot'n

  van harte gefeliciteerd Jerker en Jeroen.
  en laten we er dit jaar een mooi jaar van maken.

  groeten Jeugd E.C.G. de Waterrot’n ( Eibergen )

 2. Prins Jerker en Adjudant Jeroen van harte proficiat met jullie benoeming als prinsenpaar 2010/2011 bij CV de Belhamels.

  President Henk Bredeveld
  ECG ” de Waterrot’n “.

 3. Fanatieke wagenbouwer

  Hallo Jerker en Jeroen,
  Het kan niet op, een Koning en een Prins in de zelfde wagenbouwgroep.
  De rode loper kan uitgelegt worden.
  Heren van deze zijde völle succes dit jaor, en drinkt er nog ene.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven