Johan Bolster 50 jaar lid van herenkoor

tn_Afbeelding nieuw Roy 26229NEEDE – Tijdens de Eucharistieviering in de Caeciliakerk – op zondag 28 november – is Johan Bolster lid van het herenkoor in het zonnetje gezet. Bolster is vijftig jaar actief. Reden genoeg om de dirigent te verrassen. Hij kreeg een onderscheiding voor zijn trouwe diensten (speldje). Op 16-jarige leeftijd was Johan al betrokken bij het koor.

Adele Jansen-Wantia kreeg ook een onderscheiding opgespeld. Zij is precies vijfentwintig jaar lid van het kerkkoor (dameskoor). Na de viering was er een hoogtepunt voor de kerkgangers: het nieuwe parochiecentrum werd geopend.

Het parochiecentrum heeft ook een naam gekregen: ‘het Achterhuis’. Na de inzegening (zie film) – door pastor Hans Boogers – kon iedereen een kijkje nemen in het nieuwe achterhuis. Er was veel belangstelling ook van inwoners uit andere plaatsen.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1722]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Johan Bolster 50 jaar lid van herenkoor”

  1. Het antwoord op de vraag “Wie is deze man?” bij de kerk in Neede: de heer Henk Diks. Ondanks zijn leeftijd (85) blaast hij nog enthousiast mee op de midwinterhoorn

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven