Jong Gelre brengt revue op de planken

BORCULO – Ook dit jaar komt Jong-Gelre met een mooie revue op de planken. De revue is tevens weer door een eigen schrijversteam zelf geschreven. De titel van de nieuwe revue is ‘Er zit een luchtje aan’. De revue gaat over een bakker, zijn vrouw en hun puberdochter.

De bakker komt er op een dag achter, dat zijn broden niet meer goed smaken. Hoewel hij de beste bakker van het land is. Hoe zou dit komen? en krijgt hij het voor elkaar toch die fel begeerde prijs van beste bakker van het jaar in de wacht te slepen? De bakker neemt u mee op avontuur en er volgen grappige taferelen. In de pauze is er uiteraard een lotenverkoop met fantastische prijzen. De revue is een avondvullend programma met toneel, zang en dans en belooft voor jong en oud weer een waar spektakel te worden.

De vier avonden zullen plaatsvinden op 19, 20, 26 en 27 november. Aanvang om 20.00 uur bij zaal Peters. Kaarten zijn verkrijgbaar bij tabakshop Neurink en telefonisch te bestellen bij Lotte Dinkelman: 06 55158064 (gehele dag bereikbaar).

In de voorverkoop zijn de kaarten €7,00 en aan de zaal €8,00. De eerste drie avonden zal er na afloop een drive-in show zijn. De laatste avond is er live muziek.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Jong Gelre brengt revue op de planken”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven