Kerk dankt vrijwilligers met feestavond


EIBERGEN – Zaterdagavond was er een vrijwilligers feest in de Mattheuskerk in Eibergen. Voor alle werkzaamheden, groot of klein, die de vrijwilligers verricht hebben voor de parochie is op feestelijke wijze dank en waardering uitgesproken.

Er werd om 18:30 uur in de kerk een viering gehouden met medewerking van pastor Juijn en Pater Hulshof. De zang werd verzorgd door het Byzantijns koor Camerata uit Hengelo. Na de viering werd iedereen in de kerk uitgenodigd om een kopje koffie te komen drinken bij de Klok.

Via de nieuwe Porta richting de Klok werden de kerkgangers buiten muziekaal ontvangen door Toon & Toon die de gehele avond op basis van accordeon een muzikaal menu heeft voorgeschoteld met klanken voor jong en oud. Zelfs de Veleta dans mocht niet ontbreken aan het einde. De kerkfotograaf (Schepers) liet een prachtige film zien terugkijkend op afgelopen jubileum jaar.

Als verassing kwam sinterklaas nog even langs om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Dit gaf goed gelag en hilarische taferelen in de zaal wie onze verslaggever u niet wilde onthouden! (zie film). De avond werd vergezeld met een uitstekend hapjes buffet om de inwendige mens kracht bij te zetten. De avond werd samen afgesloten met een spetterend vuurwerk als surprise. Aan het einde van het vuurwerk stond de politie al klaar om de ‘aanstichters’ op de bon te slingeren.

Of er een vergunning was aangevraagd is niet bekend. Onze verslaggever mocht dit niet filmen anders werd zijn telefoon in beslag genomen. Na dit korte intermezzo begaven de feestgangers zich weer naar de zaal om de avond feestelijk af te sluiten.

Aan het eind kreeg iedereen nog een verassing mee in de vorm van een chocoladeletter. De Parochie kijkt terug op een fantastisch jubileumjaar.


(deel 2)


(deel 3)

Foto’s Antoon Schepers:
[nggallery id=1729]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Kerk dankt vrijwilligers met feestavond”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven