Nieuwe carnavalsleiders Bacchus bekend

tn_Afbeelding nieuw Roy 25632EIBERGEN – De nieuwe carnavalsleiders van Bacchus zijn vrijdagavond in café De Lindeboom bekend gemaakt. De kersverse hoogheden zijn prins Frank Broer en adjudant Marco Roerdink. Het café zat bommetje vol tijdens de onthulling. Niet alleen met eigen leden ook plaatselijke carnavalsverenigingen waren van de partij.

Beide heren regeren met de leus: ‘Kranig deur zoepen’. Frank en Marco kwamen gemaskerd binnen met veel rook en harde muziek kwamen de gezichten van de nieuwe hoogheden tevoorschijn.

Voor de plechtigheid werd afscheid genomen van de oude leiders: prins Alex Veenbrink en adjudant Jan Kruisselbrink. Het feest ging door tot in de late uurtjes. De muziek werd verzorgd door Duo Double.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1688]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Nieuwe carnavalsleiders Bacchus bekend”

  1. Mensen geniet van dit feest , Alles van je afschudden de stress en als je dat niet hebt , veel plezier.

  2. Gefeliciteerd Prins Frank, Adjudant Marco en prinsessen!
    Jullie hebben een knallende start gemaakt en gelijk al een gezellige avond. Wij hebben helaas vanavond afscheid moeten nemen van onze functie, maar we hebben alle vertrouwen in ons nieuwe prinsenpaar.
    Veel succes en plezier ……
    Groeten, Jan

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven