Shop bij het Total-tankstation gaat sluiten

EIBERGEN – Het Total-tankstation aan de Groenloseweg gaat drastisch veranderen. Vanaf januari heeft de pomp een andere naam: Amigo gaat het heten. Voor het personeel is er niet zo’n leuk besluit genomen de shop gaat sluiten. Klanten moeten dus straks met een pasje gaan betalen na het tanken. Woordvoerder Jan Willem den Boer van Total Nederland vindt de verandering erg jammer. “Maar de franchisenemer kan zelf beslissen met wie die zaken doet.”

De verhuurder – Noordaa – vertelt dat er langs de N18 tussen Groenlo en Enschede  erg veel concurrentie is en daarom deze keuze is gemaakt. “De kosten waren erg hoog en iedereen weet dat de winst op brandstof laag is. Deze verandering was dus echt nodig om het hoofd boven water te houden.”

De personeelsleden van de shop hebben allemaal bericht gehad over de sluiting van de winkel, en moeten dus vanaf januari op zoek naar ander werk. In Neede is ook een Amigo tankstation te vinden aan de Haaksbergseweg (Renault garage).

Deel dit artikel:

11 gedachten over “Shop bij het Total-tankstation gaat sluiten”

  1. Mooi plekje op kiefte IV bij de toekomstige afrit was beter geweest voor de omzet, maar dan moet je we snel zijn Noordaa er zijn al collega´s bezich amtenaren in de watten te leggen om voorkeuze behandeling te krijgen.

  2. Erg jammer dat de shop gaat sluiten. Ben hier jaren lang vaste klant geweest. Altijd netjes behandeld door het personeel wat er werkt. Kortom gewoon jammer dat het zo moet maar ja het is niet anders.

  3. Gelukkig…..dat lelijke ding is mij al jaren een doorn in het oog. TOTAL geen uitstraling en niet écht uitnodigend om er te stoppen en binnen te lopen. Jammer voor het personeel en die wens ik dan ook heel veel succes met het vinden van een nieuwe baan.

  4. Straks eindelijk een patattent waar je na een uur of 19.00 ’s avonds ook nog een patatje kunt kopen. Nu moet ik er ’s avonds voor naar Neede, omdat hier alles dicht zit. Vreemd.

  5. ik rij er iedere dag langs maar heb nooit gemerkt dat de shop open is + iedereen gaat toch naar theo tankdop die heeft heel Eibergen op de kaart gezet

  6. jammer jeroen dat je niet verder kijkt om een patatje te halen na 19:00 uur! ER ZIJN ER NOG GENOEG OPEN NA 19:00 UUR. Isis HET HEUKSKE JAJAJA. OPLETTEN WAT JE VERKONDIGT!!
    GROETJES FRANS

  7. Nou, ISIS is nou echt net geen zaak waar ik heen ga…dus Frans..toch maar beter naar Nee of ff naar Harry als ie open is.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven