Sinterklaas is Rekken echt niet vergeten

tn_Afbeelding nieuw Roy 26151REKKEN – Na een drukke week is de goedheiligman Rekken echt niet vergeten. Zondagmiddag kwam de sint per boot naar het kerkdorp. Bij de berkelbrug (ter hoogte van sportclub Rekken) stonden de Rekkense kinderen samen met hun ouders sinterklaas en de pieten op te wachten. Om 14.30 uur was de sint gearriveerd.

Onder leiding van muziekvereniging Crescendo ging sinterklaas met een koets door het dorp. In de stoet liepen ook de kinderen mee. De politie zorgde voor de veiligheid. Wijkagent Rob van Meurs (werkzaam in centrum Eibergen) was één van de agenten die ter plaatse ingezet werd.

In Den Hof werd na de tocht een groot feest gevierd. De stemming zat er goed in en zelfs sinterklaas maakte grapjes (zie film). Deze intocht was de laatste in Berkelland. Afgelopen zaterdag deed de goedheiligman Geesteren ook aan.

Wij willen graag op de hoogte blijven van al het sinterklaas-nieuws in Berkelland!. U kunt ons op de hoogte houden door een mail te sturen naar [email protected]. En wie weet komen we een reportage maken!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1710]

Foto’s Jeroen Sloot:
[nggallery id=1712]

Foto’s Wim Stevenhagen:
[nggallery id=1713]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Sinterklaas is Rekken echt niet vergeten”

 1. hier staan tenminste niet van die grote jongeren voor de kleine kids en krijgen ze veel meer pepernoten en snoep als in eibergen
  veel beter dus

 2. Ik heb me kapot gelachen om de film humor tv Rekken vooral het einde ‘doe die Samsons maar weg’ en ‘draai je maar om naar de mensen ik heb het wel gezien’. Leuk gefilmd

 3. Foto 18 Jeroen Sloot
  Gaat R Nijman undercover in Berkelland?

  Foto 6 Wim Stevenhagen.
  Muziekant schreeuwt om cultuur’?

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven