Super de Boer in Borculo wordt een Emté

BORCULO – Dinsdagavond is officieel bekend gemaakt dat de Super de Boer aan de Lichtenhorst omgebouwd wordt tot een Emté-supermarkt. Alle personeelsleden werden tijdens een bijeenkomst ingelicht over deze plannen.

De meeste mensen gingen er vanuit dat het een Jumbo zou worden maar dat gaat niet door. In januari 2011 gaat de nieuwe winkel open.

In Berkelland zit op dit moment nog één Super de Boer winkel. Die is te vinden aan de Ten Caote Plas in Neede. Volgens meerdere bronnen is de kans groot dat die omgetoverd wordt tot Jumbo of een C1000 .

Deel dit artikel:

10 gedachten over “Super de Boer in Borculo wordt een Emté”

 1. Volgens mij kunnen ze beter eerst De Boer in Neede omtoveren tot een Jumbo of C1000.
  Is de laatste jaren sterk achteruit gegaan in vele opzichten.
  Jumbo zal Neede goed doen!

 2. Een C1000 of Jumbo in Neede is beter dan de Boer nu. Wat een flutwinkel en over de eigenaar al maar niet te spreken. Logisch dat er niks meer te doen is, dooie tent.

 3. Super de Boer wordt volgens het contract tussen Jumbo en C1000 in ieder geval geen C1000. De lijst met super de boer’s die naar C1000 gaan is namelijk bekend. En aangezien er zich al een EM-TE in Neede bevind wordt de kans groot dan Super de Boer neede een Jumbo wordt.

 4. Super de Boer in Neede wordt nooit een Jumbo en ook geen C1000. In Neede is geen ruimte voor drie supermarkten met een zelfde doelgroep.Vooral nu sdb al zoveel omzet heeft verloren, zal het wel een Lidl of een Aldi worden. Of mischien wel een Action, dat past beter in Neede

 5. Jammer ook wij gingen er van uit dat deze werd omgetoverd in een jumbo.
  nu rijden we elke week naar Haaksbergen vooral om het grote assortiment.

 6. Ach ja emte zal het nu wel eens in borculo willen proberen.Als ze het daar dan net zolang volhouden als ze hier in eibergen toen hebben gedaan.Ze waren hier al binnen 2 jaar weer weg. We hebben er nu een albert heijnvoor terug gekregen en deze winkel loopt wel goed .Maar ja albert heijn is ook veel goedkoper als de veel te dure Emte supermarkt.

 7. Hallo Eibergenaar,

  kan lezen dat je geen verstand van zaken hebt.Omzet wil niet zeggen dat je wat verdient.En AH heeft het echt niet drukker dan emte heeft gehad.

  Mensen moeten gewoon daar winkelen waar ze zich thuis voelen. Voor de een de ah de ander c1000/plus.

 8. Dat word dus elke week naar lochem/haaksbergen voor de boodschappen. Daar hebben ze wel een jumbo.
  Voor de dingen die we dan vergeten zijn gaan we naar de emte!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven