Voetbalplaatjesactie gaat echt beginnen

EIBERGEN – De keeper van FC Eibergen E2, of de aanvaller van zondag 4 sparen als voetbalplaatje? Het kan vanaf  maandag 29 november, bij C1000 Patrick Hobelman in Eibergen. De supermarkt geeft acht weken lang voetbalplaatjes weg met daarop de voetballers van FC Eibergen.

Je kunt er vanaf volgende week niet meer omheen, bij binnenkomst van de super en in de kantine van de Eibergse sportclub hangen diverse posters met daarop diverse spelers van FC Eibergen. ”Een geweldige actie”, zo omschrijft eigenaar Patrick Hobelman. ”Wij vinden het leuk dat we dit samen met de voetbalvereniging kunnen doen. In verschillende plaatsen in Nederland is het al een succes gebleken, ik ben er van overtuigd dat het ook in Eibergen een succes wordt. In Neede en Ruurlo slaat de actie goed aan.”

Zaterdag 27 november is tussen 10.00 en 12.00 uur  in de kantine van FC Eibergen het startsein voor de spaaractie. Iedereen die dan in het boek staat krijgt een album, waar alle 738 plaatjes in kunnen worden geplakt. De plaatjes worden meegegeven bij aankoop van verschillende producten. Deze producten worden elke week aangekondigd. Daarnaast kunnen de echte verzamelaars bij elke tien euro aan boodschappen een pakje voetbalplaatjes kopen voor 0,25 euro.

Daarnaast komt vrijdag 26 november bij C1000 een Unox knaks trailer waarin gespeeld kan worden. Een glijbaan, een klimrek en nog meer. Daarbij wordt er voor maar 0,50cent een broodje Unox knaks verkocht. Het begint van 14:00 tot 17:00.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Voetbalplaatjesactie gaat echt beginnen”

  1. Leuke actie….alleen jammer dat er voor de plaatjes betaald moet worden. Komt al dat geld ten goede van de club dan vind ik het prima maar ik kan dat nergens terug vinden. Ook jammer dat de plaatjes wél gratis gegeven worden bij bepaalde producten. Dan zijn mensen verplicht óf om voor de plaatjes te betalen óf ze moeten produkten kopen die over ’n jaar nóg in de kast staan omdat ze die eigenlijk nóóit gebruiken.

  2. daar gaan we weer allemaal van die vervelende kinderen die je lastig vallen zodat je niet normaal de supermarkt uit kunt lopen.
    vreselijk irritant allemaal wel leuk dat ze de lokale sporters op die plaatjes hebben staan.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven